Image Alt

Over Susanne

mijn missie

Zoveel mogelijk kinderen een goed gevoel over zichzelf geven!

Susanne Kerkdijk (die voorheen publiceerde onder de naam Susanne van der Wouden) schrijft verhalen sinds haar kindertijd. Vele jaren later en meerdere verhalen verder besloot Susanne rond haar dertigste om boeken uit te gaan geven. Tijdens haar jarenlange onderwijservaring heeft ze persoonlijk ervaren hoe belangrijk lezen en schrijven is.

Met het in eigen beheer uitgeven van haar eerste prentenboek ‘Boom en Kraai’ geeft ze haar missie kracht. Het verhaal gaat over eenzame Boom die na een bezoek van Kraai het allerbeste uit zichzelf durft te halen. De reacties van kinderen, ouders, leerkrachten en vanuit de kinderhulpverlening sterkten Susanne in haar missie.

Inmiddels is ‘Boom en Kraai’ aan de derde druk toe. ‘De Dolfijnenheks’ is het tweede boek van Susanne. Opnieuw in eigen beheer uitgegeven waardoor iedereen die het boek aanschaft, een gesigneerd exemplaar kan ontvangen. Dit boek is een spannend leesboek voor jongens en meisjes vanaf ongeveer 9 jaar. Het gaat over Anne, een meisje dat langzaam maar zeker achter de waarheid komt. Interessant is dat intuïtie een krachtig gegeven in dit boek voor jonge lezers is.

“Tijdens het schrijfproces heb ik elk concepthoofdstuk van ‘De Dolfijnenheks’ voorgelezen aan mijn leerlingen van de bovenbouw. Als het muisstil werd in de klas en de leerlingen unaniem nóg een hoofdstuk voorgelezen wilden hebben, wist ik dat ik goed zat”

Kinderboeken

Schrijfworkshop

f
1942 Amsterdam Ave NY (212) 862-3680 chapterone@qodeinteractive.com

    Free shipping
    for orders over 50%